Viestintäratkaisut

Monipuoliset viestintäpalvelut juuri sinun tarpeittesi mukaan


Eikö kirjoittaminen kuulu vahvuuksiisi? Tuntuuko, että viestin punainen lanka on hukassa tai teksti vilisee kielioppivirheitä? Eikö yrityksesi viestinnälle tunnu jäävän aikaa tai kaipaisitko siihen jotain muutoksia? Havunen Creatives tarjoaa monipuoliset ratkaisut sisällöntuotantoon, oikolukuun ja viestinnän kehittämiseen.


Katso tarjontaamme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Sisälläntuotanto ja oikolukuMe tuotamme puolestasi uutiskirjeet, tiedotteet, henkilöstö- ja asiakaslehdet, blogitekstit, asiakaskokemukset ja sosiaalisen median sisällöt. Voimme myös oikolukea olemassa olevia sisältöjä, kuten opinnäytteitä, kirjallisuutta tai markkinointimateriaaleja.

Viestintäkoulutukset


Järjestämme viestintäkoulutuksen juuri sinun yrityksellesi räätälöitynä kokonaisuutena. Jokainen koulutus sisältää maksuttoman alkukartoituksen koulutustarpeista, ja tarvittaessa laadimme koulutukseen osallistujille myös lähtötasotestejä tai ennakkotehtäviä.

Nettisivujen ja verkkokauppojen sisältö


Puuttuuko yritykseltäsi vielä nettisivut vai onko tekstien päivittämisestä kulunut ikuisuus? Hyvät nettisivut eivät tarkoita ainoastaan kaunista ulkoasua, vaan myös huoliteltuja tekstejä, jotka kertovat yrityksesi tarinaa ja luovat tarjonnastasi miellyttäviä mielikuvia. Verkkokauppapuolella hyvin laaditut tuotekuvaukset lisäävät tuotteittesi mielenkiintoa.


Tarjoamme sinulle:

  • Nettisivujen teon
  • Tekstien päivittämisen nettisivuille
  • Verkkokaupan tuotekuvaustekstit

Viestintäpäällikkö-palvelu

 

Eikö yritysviestinnällesi jää riittävästi aikaa? Olisiko teillä insipiraatiota esim. uutiskirjeelle tai henkilöstölehdelle, muttei sopivaa tekijää? Ulkoista tarpeesi meille, niin toteutamme sisällöt tekstilajista yrityksesi toimialasta riippumatta!