Konsultointia ja neuvontaa

Industries experience

Yritysjärjestelyt

Tarjoamme kattavat neuvontapalvelut yrityksille.

Osaamisalueisiimme kuuluvat muun muassa sopimusneuvonta, viranomaisasiointi, yhtiömuutokset, liiketoimintasuunnitelmat sekä yhtiön perustamiseen liittyvien kysymysten ratkaisu. Lisäksi autamme verotarkastuksiin valmistautumisessa sekä tarjoamme veroneuvontaa.

Kansainvälinen liiketoiminta

Tarjoamme erilaista tukea yrityksille, jotka haluavat esimerkiksi laajentaa liiketoimintansa ulkomaille tai hankkia yhteistyökumppaneita tai alihankkijoita ulkomailta.

Kun liiketoimintaa harjoitetaan Suomen lisäksi ulkomailla, verotuskysymykset eivät ole yksinkertaisimmista päästä. Perehtyneet asiantuntijamme kuitenkin auttavat sinua kaikissa verotukseen liittyvissä kysymyksissä ja sopimuksissa.

Asiantuntijamme ovat tukenasi esimerkiksi seuraavissa kysymyksissä:

  • Yhtiön perustaminen ja rekisteröinti ulkomailla
  • Sopivan toimipaikan tai yhteistyökumppanin löytäminen kohdemaasta

  • Verotusjärjestelyt

  • Byrokratia ja viranomaisasiointi kohdemaan kanssa

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi.
Virhe, yritä uudelleen.

Muita palveluitamme

Katso kaikki palvelut

Kirjanpitoratkaisut

Hoidamme yrityksesi kirjanpidon ammattitaidolla. Lisäksi tarjoamme kirjanpidon asiakkaillemme erilaisia palvelupaketteja, jotka voivat sisältää myös sopimus- ja veroneuvontaa.

Verosuunnittelu ja -neuvonta

Tarjoamme veroneuvontaa eri yhtiömuotojen verotuskysymyksissä, esimerkiksi varainsiirtoverotuksessa, osakkaan verotuskysymyksissä, liiketoimintasiirroissa ja osakevaihdoissa