Havunen Consulting.

Operatiivisena johtajana toimii hallintotieteiden maisteri Jani Havunen. Jani Havusen erikoisalaa ovat erilaiset verotukseen, yritysjuridiikkaan, laskentatoimeen ja kansainvälisiin kysymyksiin liittyvät asiat. Autamme tarvittaessa myös kuluttajia erilaisissa ongelmissa. Yrityksellä on kattavat verkostot myös ulkomaille sekä yhteistyökumppanein eri aloilta.

Tervetuloa JJH Law & Consulting Oy:n virtuaaliseen kohtaamiseen!

Olen Jani Havunen, yrityksen operatiivinen johtaja ja neuvonantaja, erikoistuen laki-, taloushallinto- ja kirjanpitoasioihin.

Kuka olen:
Olen ylpeä hallintotieteiden maisteri ja siviilioikeuden asiantuntija. Kansainväliseen yhtiö- ja kauppaoikeuteen erikoistuminen King’s College London:ssa on vienyt osaamiseni uusille ulottuvuuksille. Yhdistän teorian ja käytännön, tuodakseni ainutlaatuisen näkökulman oikeudellisiin ja liiketoiminnallisiin haasteisiin.

Työkokemus:
Yli kuuden vuoden kokemus erilaisista laki-, taloushallinto- ja kirjanpito tehtävistä on muokannut minusta monipuolisen asiantuntijan. Olen toiminut eri rooleissa, ja se on vahvistanut ymmärrystäni liiketoiminnan monimutkaisista vaatimuksista.

Missio:
JJH Law & Consulting Oy:n operatiivisena johtajana pyrin jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme huippuluokkaista asiantuntemusta ja ratkaisuja. Missiomme on olla luotettava kumppani asiakkaidemme menestyksessä, tarjoamalla laadukkaita palveluita, jotka vastaavat ajan haasteisiin.

Tutustu erikoisosaamiseeni:
Olen sitoutunut jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Parhaillaan keskityn kansainväliseen yhtiö- ja kauppaoikeuteen, ja uskon, että tämä erikoistuminen mahdollistaa paremman palvelun asiakkaillemme maailmanlaajuisesti.

Yhdessä rakennamme vahvan perustan liiketoiminnallesi ja varmistamme sen menestyksen tulevaisuudessa.
Odotan innolla mahdollisuutta työskennellä kanssasi!

Tilaa konsultaatio.

Tilaa konsultaatio ja tehdään kartoitus tarvitsemistasi palveluista.

Ota yhteyttä
+358400235054