Yritysratkaisut

Laaturatkaisut yritystoimintasi tueksi


Yrityksen perustaminen on vaikeaa – yrittämisestä puhumattakaan. Hyväkin liikeidea voi jäädä toteuttamatta, jos byrokratia, verotus tai muut yritystoimintaan liittyvät hallinnolliset kiemurat tuntuvat liian haastavilta. Onneksi et ole yksin, sillä me olemme kanssasi. Olitpa vasta perustamassa yritystäsi tai jo kokeneempi liiketoiminnan harjoittaja, me tarjoamme yrityksesi arkea helpottavia ratkaisuja juuri sinulle räätälöitynä kokonaisuutena. Tutustu palvelutarjontaan ja ota yhteyttä, niin kartoitamme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Yrityksen perustaminen


Tarjoamme neuvontaa yrityksen perustamiseen. Autamme sinua liiketoimintasuunnitelman kirjoittamisessa, erilaisten hakemusten tekemisessä, yhtiömuodon valinnassa ja mahdollisissa osakassopimuksissa. Voimme myös tarjota yrityksellesi taloushallinnon palvelut yhteistyössä Visma Solutions Oy:n kanssa.

Byrokratia ja hakemukset


Autamme organisaatiotasi erilaisten hakemusten, selvitysten ja kanteiden kanssa. Voit myös ulkoistaa koko paperityön meille, jolloin katsomme kanssasi asian yksityiskohdat läpi. Rahoitushakemusten kanssa laskutamme ainoastaan onnistuneista hakemuksista!

Havunen Accounting


Saat meiltä laadukkaat taloushallinnon palvelut. Lisäksi tarjoamme tilitoimistoasikkaillemme laadukkaita palvelupaketteja, jotka voivat sisältää myös sopimus- ja veroneuvontaa. Valmiiden pakettien ohessa teemme myös asiakaskohtaisia ratkaisuja.